Over mij

Rachèl van Barneveld

Fijn om mezelf aan u te mogen voorstellen. Mijn naam is Rachèl van Barneveld en ik ben trots dat ik het mooie bedrijf van Heleen van Essen mag voortzetten. Dat ga ik doen onder mijn eigen naam: Rachèl’s Borstprothese & Lingerie Advies.

Inmiddels heb ik dertig jaar ervaring in de lingerie- en badmode en was ik jarenlang een bekend gezicht in twee lingerie speciaalzaken in Castricum. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd Mammacare adviseur.

Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en persoonlijke aandacht krijgt, daarom werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik ruim de tijd voor u kan nemen. Op basis van ons gesprek, geef ik u graag passend deskundig advies.

Na een ingrijpende borstoperatie willen de meeste vrouwen hun vertrouwde profiel weer terug hebben, zodat zij zich weer zelfverzekerd kunnen voelen en bewegen. Mijn doel is om u te helpen met advies en goed te luisteren naar uw wensen. Het is fijn om een uitgebreide collectie protheses met daarbij behorende lingerie en badmode aan te kunnen bieden.

Hartelijke groeten,

Rachèl van Barneveld

 

Logo SEMH

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen

Logo NVMCZ

Aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor Mammacare Zorg