Badkleding

De collectie prothese badkleding met eerste klas pasvorm zorgt ervoor dat u met maximale zekerheid kunt gaan zwemmen of zonnen. De badpakken, tankini’s en bikini’s zijn speciaal ontworpen voorzien van geïntegreerde hoesjes om uw (deel)prothese onopvallend te kunnen dragen.

Wanneer u regelmatig zwemt is er een speciale zwemprothese. Deze is gemaakt van een doorzichtig siliconen. De Symmetrische golvende vormen aan de achterzijde van de prothese zorgen ervoor dat lucht en water er doorheen kunnen stromen. De prothese is makkelijk schoon te maken met lauw water en een zachte zeep.

De badmode collectie is het hele jaar door beschikbaar.

Nuria ferrer is een Spaans merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van ladylike badkleding. Elk stuk is handgemaakt! De exclusieve ontwerpen en patronen maken je helemaal blij. Het ontwerpteam, geleid door Núria Ferrer, houdt permanente voeling met de nieuwste modetrends en selecteert de beste weefsels uit Barcelona en Milaan.

Het fabrikant Amoena laat zien in dit onderstaande filmpje waarom de pasvorm en ondersteuning van badkleding zo fijn is.