Materiaal

De lingerie en badmode zijn met de grootste zorgt vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit.

OekoTex

De “standaard 100” van Oeko-Tex is een van ’s werelds bekendste labels voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen. De Oeko-Tex testinstituten gebruiken het voor de wereldwijd gestandaardiseerde certificering van de veiligheid van textielproducten in termen van menselijke gezondheid. Hierbij worden niet alleen het textiel zelf, maar ook de upstream producten en alle componenten van het product aan een grondige test onderworpen.

 

Coolmax

Sneldrogende COOLMAX technologie is permanent en voert vocht af. Het speciale polyester is ademend, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Duurzame pasvorm en de kleding ziet er langer als nieuw uit.

 

econyl

ECONYL is een gegenereerde polyamidevezel en kan eindeloos worden gerecycleerd. Milieubescherming: Afval uit de wereldzeeën, textiel en vloerbedekking wordt gerecycleerd bij de productie van het gerecycleerd bij de productie van het gegenereerde polyamide ECONYL

 

 

LycraXtraLife

 

De elastische vezels zorgen voor een duurzame pasvorm en helpen om de kledingstukken er langer en nieuw uit te laten zien. Het is tot 10x beter bestand tegen de schadelijke effecten van zonnecrème, hitte en chloor dan onbeschermd elastaan.

 

TENCEL

 

 

Wordt geproduceerd uit hou afkomstig van gecontroleerde duurzame bosbouw. Het wordt geproduceerd volgens een innovatief gesloten proces. Tencel-vezels zijn bijzonder zacht en ademend.

 

 

VITA

Duurzaam materiaal gemaakt van ECONYL polyamide garen en Lycra Xtra LifeTM elastaan garen. Biedt een uitstekende uv-beschermingsfactor tot SPF50+, is ademend en twee keer zo goed bestand tegen chloor, zonnecrème en-olie. Tweezijdige strech voor een perfecte pasvorm en superzacht gevoel.